Qui Som

Atajo és una cooperativa sense ànim de lucre dedicada a crear, comunicar i dissenyar iniciatives pel canvi social i dins de l’economia solidària.

Oferim serveis professionals a projectes afins, posant-nos a la teva disposició per a trobar la forma adequada de transmetre el teu missatge.

Creiem que la comunicació és una eina indispensable per al canvi social i en la seva importància de cara al fet que la labor dels moviments de base arribi a la població general.

Fomentem un entorn de treball horitzontal i un procés de col·laboració ajustat a cada situació, fent nostres les teves necessitats i confiant que facis el mateix a canvi.

Creem solucions sostenibles, generant projectes amb fonaments ferms i aportant la nostra experiència en comunicació de guerrilla.

Lena Prado

Filòloga de formació, es va especialitzar en el camp de la comunicació després d’organitzar diverses campanyes virals a la recerca de la reflexió col·lectiva i el canvi social.

Julio Gómez

Després d’una dècada treballant com a dissenyador gràfic per a clients i estudis prestigiosos en els seus sectors, va decidir especialitzar-se en projectes amb inquietud social, en els quals treballa des de fa altres deu anys.